0
swisspoint consulting

CONSULTANŢĂ

 

Swisspoint Consulting România este un birou profesionist, cu sediul în Timișoara, care își desfășoară activitatea într-un mod flexibil in Bucuresti, Cluj, Brașov și Iași, atat pentru satisfacerea nevoilor clienților deja prezenti în România cat si acelora care doresc să deschidă o nouă afacere în România.

Având sinergii create cu profesioniștii care lucrează pe teritoriul românesc, precum și cu ajutorul consultanților internaționali, compania noastră este în măsură să ofere consultata de nivel înalt, la 360 de grade, pe subiecte financiare, juridice și fiscale, atat prin experiență directă cat si prin corespondenții sai, în diferite legislații europene.

Ideea de a crea un birou "multidisciplinar" se naste din necesitatea de a oferi un raspuns concret, cuprinzătoar și dinamic nevoilor tot mai mari exprimate de către clienți, oferindu-le o consultanță integrată cu spectru larg, capabila să integreze sinergiile din diferite domenii de specializare profesională și optimizan astfel timpul, resursele și nivelul calitativ al serviciilor.

Punem la dispozitia clientilor nostri: administratori, contabili și experti in sectorul imobiliar, avocați, consultanți de afaceri și consilieri financiari, care sunt în măsură să analizeze orice tip de solicitare cu scopul de a oferi "soluţii la cheie".

Swisspoint Consulting oferă următoarele servicii:
  • Lansarea de noi întreprinderi și sprijinirea celor existente (analiza economică, planuri de afaceri, contabilitate, strategii de piață și de finanțare).
  • Relocare în România.
  • Consultanță fiscală pentru întreprinderi și persoane fizice.
  • Due Diligence.
  • Investiții financiare și sprijin pentru management.
  • Introduceri și realizare de schimburi comerciale între clienții diferitelor birouri profesionale conectate.

real estate